Albanian Macedonian English


Audi A4  €7,350

Audi A4 €7,350

Shitet Audi A4 S-line 2.0tdi 179 cv, prodhim i vitit 2007 FAP(filtro anti ...
1999 Bmw 316  €2,000

1999 Bmw 316 €2,000


{M_LATEST_NEWS}


PROJEKTI 1000MPH QE FRYMEZON INXHINIERET DHE SHKENCETARET E SE ARDHMES.

Projekti BLOODHOUND,eshte nje projekt I fokusuar rreth nje “makine”,e cila eshte e furnizuar dhe fuqizuar nga motorr reaktive dhe rrakete.Ky projekt Internacional,eshte me shume nje projekt edukative,I cili ka si detyre kryesore te frymezoje gjeneraten e re te shkencetareve dhe ......


{M_ADVERTISEMENTS}
:
: